Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restablerta la circulació a la R-14 i R-15 entre les Borges del Camp i Reus per avaria d'un tren de passatgers

Protecció Civil ha activar la fase de prealerta del pla d'emergències Ferrocat

Imatge d'arxiu d'un tren aturat a l'estació de Reus Imatge d'arxiu d'un tren aturat a l'estació de Reus ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dimecres, 21 Febrer 2024 00:34

La circulació de trens de les línies R-14 i R-15 de Rodalies de Renfe ha quedat restablerta cap a un quart d'onze de la nit entre les Borges del Camp i Reus, després d'estar interrompuda des de poc després de les nou de la nit a causa de l'avaria que ha sofert un tren de passatgers que cobria el trajecte Saragossa / Riba-roja d'Ebre – Barcelona. Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d'emergències Ferrocat, que s'ha desactivat un cop resolta la incidència. Renfe ha enviat un altre comboi a la zona per recollir els usuaris i completar el trajecte.

Segons ha informat la companyia ferroviària, el tren avariat ha pogut arribar fins a l'estació de Reus, on el nou comboi ha recollit els passatgers per continuar el viatge fins a Barcelona. D'aquesta manera la línia ha quedat alliberada i s'ha pogut restablir el servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: