Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus finalitza les obres del carril bici de l'avinguda de Falset

El tram dona continuïtat al carril per a bicicleta que actualment està en servei entre l'avinguda dels Països Catalans i el carrer de Recasens i Mercader

Imatge del carril bici de l'avinguda de Falset, a Reus Imatge del carril bici de l'avinguda de Falset, a Reus REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2024 21:26

L'Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres del carril bici de l’avinguda de Falset, en el marc del desplegament del pla de la bicicleta. El tram de l'avinguda de Falset circula entre el carrer de Recasens i Mercader i el carrer de Joan Fuster; i dona continuïtat al carril per a bicicleta que actualment està en servei entre l'avinguda dels Països Catalans i el carrer de Recasens i Mercader.

S’ha executat un carril bici per a cada sentit de la circulació, segregat de l'espai destinat a la resta de vehicles. L'espai per a bicicletes estarà separat de la dels vehicles amb elements de balisament de cautxú per reforçar la seguretat viària.

L’obra va ser adjudicada a l’empresa Edifisa SA per un pressupost de 129.545,30 euros (IVA inclòs).

L’actuació compta amb finançament de la Unió Europea, amb fons Next Generation, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’estat espanyol, i d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: