Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès limitarà la velocitat de circulació de vehicles a 30 km/h a totes les vies urbanes

El Ple municipal va aprovar la nova ordenança de circulació i el calendari fiscal per l'any 2024

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès L'Ajuntament de Llorenç del Penedès CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Desembre 2023 18:58

El Ple de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès celebrat el passat dimarts 12 de desembre va aprovar inicialment, per unanimitat de tots els grups, la nova Ordenança Municipal de Circulació que redueix la velocitat de circulació per totes les vies urbanes a un màxim de 30 km/h.

A més, també regula amb una normativa específica la circulació de patinets elèctrics i similars a causa de l'augment d'aquest tipus de vehicles de mobilitat personal. La nova norma, limita les zones de circulació als cicles, patinets elèctrics i bicicletes que no podran circular per les voreres, passeigs, parcs públics i illes de vianants, llevat que hi hagi un carril especialment reservat a aquesta finalitat.

El plenari també va aprovar el calendari fiscal de l'any 2024 amb diverses novetats. El pròxim any, a diferència del 2023, es modifica la data del segon pagament de l'IBI passant de l'agost a l'octubre. Una altra novetat serà a l'impost de les escombraries que se separa en dos, brossa per una banda, i cementiri, clavegueram i guals per una altra, per redistribuir la càrrega d'impostos en determinats mesos i repartir-la en els mesos amb menys càrrega.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: