Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitzen les obres de la carretera TP-2031 a Bràfim

El traçat millora la comunicació de Tarragona amb la C-51, que uneix el Vendrell i Valls

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va inaugurar dijous els dos últims trams de la carretera TP-2031, a Bràfim La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va inaugurar dijous els dos últims trams de la carretera TP-2031, a Bràfim DIPTA.CAT
Mobilitat ACN
Dilluns, 25 abril 2022 07:51

La Diputació de Tarragona ha enllestit els treballs de millora de la carretera TP-2031, que uneix Tarragona amb la carretera C-51. El darrer tram arranjat ha estat al terme municipal de Bràfim, fa 4,4 quilòmetres i comprèn quatre interseccions directes d'accés al municipi, així com un tram de la TP-2002, que va fins al Pont d'Armentera.

També s'ha intervingut en dos trams que van des de l'Argilaga fins a l'enllaç amb la TV-2034, que la connecta amb Vilabella. Segons l'ens, aquesta "és una de les actuacions més rellevants a la xarxa de carreteres de la Diputació, que constava com una de les prioritàries al Pla Zonal de la institució 2020-2035".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: