Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal dona llum verda al projecte per fer el camí per a vianants del Priorat al nucli urbà

El projecte té aprovada una subvenció del PAM i s’haurà d’executar entre el 2022 i el mes de juny de 2023

Imatge d'un tram del camí que va del Priorat al barri de la Riba Imatge d'un tram del camí que va del Priorat al barri de la Riba AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juliol 2021 08:54

La Junta de Govern de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès va aprovar el passat 12 de juliol, a petició de la Regidoria de Territori, un contracte per a la redacció del projecte per fer un camí per als vianants que vagi del Priorat al nucli urbà. L’equip de govern vol arreglar aquest camí per millorar l’accessibilitat dels vianants i ciclistes que circulen entre el Priorat i el nucli, garantint així la seva seguretat.

Tenint en compte que aquest tram és molt utilitzat, tant per vehicles a motor, com per bicicletes i vianants, en l’actualitat la combinació de tots aquests desplaçaments resulta complicada i, fins i tot, insegura. Per aquest motiu, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès treballa en aquesta inversió i ha demanat una subvenció a la Diputació de Tarragona, en el marc del Pla d’Acció Municipal 2020/2023, per a l’execució del camí, un ajut que ha estat concedit.

El contracte se li ha adjudicat a l’enginyer Pau Jansà per 6.661,27€ (IVA inclòs) i inclou el servei d’assistència tècnica per a la confecció del projecte bàsic i d’execució i de l’estudi bàsic de seguretat i salut de les obres d’urbanització del camí de vianants al Priorat; que inclou el treball de camp per a la comprovació de l’aixecament topogràfic, la memòria, els amidaments, el pressupost per a partides i els plànols.

Val a dir que, perquè l’Ajuntament es pugui beneficiar de la subvenció del PAM, caldrà que aquest projecte s’executi entre el 2022 i el mes de juny de 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: