Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell implanta el servei de bus a demanda

L'objectiu del PasBus és evitar recorreguts prefixats en què viatgen pocs usuaris

El nou servei PasBus disposa d’una bossa de parades d’entre la qual es pot triar la parada d’origen i la parada de destí El nou servei PasBus disposa d’una bossa de parades d’entre la qual es pot triar la parada d’origen i la parada de destí AJUTAMENT DEL VENDRELL
Mobilitat ACN
Dimecres, 04 Novembre 2020 23:37

El Vendrell implantarà el servei de bus a demanda, batejat com a PasBus. Els usuaris triaran prèviament l'origen, el destí i el moment en què volen utilitzar aquest transport públic. D'aquesta manera, l'actual L1 deixarà de funcionar i cada dia el recorregut s'ajustarà a les peticions que prèviament hagin fet els usuaris. El gerent d’Autocars Penedès, Josep Sivill, ha destacat aquest dimecres que la intenció és evitar que grans autobusos facin itineraris fixes amb només un o dos viatgers.

El PasBus començarà a funcionar com a prova pilot, el 16 de novembre, amb un vehicle de 24 places assegudes i 5 dempeus. Si la prova funciona, a l'estiu el bus a demanda també s'aplicarà a l'L2 els caps de setmana d'estiu.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, -a la dreta-, i el gerent d'AP,  Josep Sivill, -a l'esquerra-, a l'interior del PasBus: 

Bus demanda alcalde del Vendrell

Parades

El nou servei PasBus disposa d’una bossa de parades d’entre la qual es pot triar la parada d’origen i la parada de destí. S’han confeccionat aquestes bosses de manera que es doni cobertura a totes les àrees del municipi, incloent les diverses urbanitzacions. La parada Mas Astor/Mas Borràs- Fondo del Mata només funciona en les expedicions exclusives PasBus (liles).

Tarifes del servei: El mateix que el servei urbà del Vendrell: 1.35€ bitllet senzill, 10.20€ Abonament 10 viatges; 0.00€ jubilats, Títols ATM.

Com es poden fer les sol·licituds de reserva?

Mitjançant via telefònica, SMS o correu electrònic: telèfon: 977 66 08 21, SMS 699 913 586 i c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Més endavant també es posarà en funcionament l’AppClient on també es podran fer les reserves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: