Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit pinta la nova senyalització dels passos de vianants de la C-31

La setmana passada una veïna va perdre la vida en aquesta carretera que travessa el municipi

S'han pintat senyals que pretenen captar l’atenció dels vianants a l’hora de creuar S'han pintat senyals que pretenen captar l’atenció dels vianants a l’hora de creuar AJUNTAMENT DE CUNIT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juny 2020 21:17

L’Ajuntament de Cunit ha lamentat l’accident de la passada setmana, en el qual va perdre la vida una veïna del municipi. El consistori continua fent el seguiment del procediment del projecte de remodelació que ha de portat a terme la Generalitat de Catalunya en el tram de la C-31 que passa pel municipi del Baix Penedès. Segons fonts de la Direcció General de Carreteres, continua el seu curs administratiu, per la qual cosa, en el moment que hi hagi alguna novetat, l’Ajuntament la comunicarà.

Com a noves mesures, aquests dies s’han pintat noves senyals hortizontals en tots dos sentits de tots els passos de vianants de la C-31 al seu pas per Cunit i en d’altres encreuaments. Aquesta és una tasca que ha fet l’Ajuntament per tal de contribuir a millorar la seguretat. Són senyals que pretenen captar l’atenció dels vianants a l’hora de creuar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: