Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els autobusos de Tarragona seran gratuïts amb motiu de la manifestació del 19-F

El dispositiu especial s'iniciarà aquest dimecres, a les 17.30h, fins al darrer servei de la nit

Imatge d'arxiu d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona Imatge d'arxiu d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Febrer 2020 20:14

Amb motiu de la manifestació unitària convocada per aquest dimecres 19 de febrer, a les 19h, per reclamar més seguretat a les indústries químiques amb el lema “Volem seguretat, informació i cooperació” arran de l’explosió a l’empresa IQOXE, l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició dels ciutadans una sèrie de mesures per afavorir la mobilitat i minimitzar l’ús del vehicle privat.

D’una banda totes les línies de la flota d’autobusos municipals seran gratuïts a partir de les 17.30h i fins a l’últim servei de la nit i es preveurà, en cas de necessitat, reforçar la flota amb més vehicles.

D’altra banda, els autocars procedents d’altres municipis podran deixar als manifestants a l’avinguda Marquès de Montoliu i aparcar a l’avinguda Catalunya a l’alçada del Camp de Mart fins a finalitzar la manifestació, per tal de recollir-los. 

La manifestació començarà a la plaça Imperial Tarraco a les 19h i recorrerà la Rambla Nova  fins al carrer Sant Francesc, davant de la delegació del Govern.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: