Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

JxCat registra preguntes al Congrés per conèixer els nous serveis ferroviaris del territori

El diputat ebrenc Ferran Bel demana per les previsions que afectaran l'Euromed i altres trens de velocitat alta

El diputat de JxCat,Ferran Bel, registrant al Congrés les preguntes sobre els serveis ferroviaris que preveuen implementar al Camp i a i l'Ebre quan funcioni la variant de Vandellòs El diputat de JxCat,Ferran Bel, registrant al Congrés les preguntes sobre els serveis ferroviaris que preveuen implementar al Camp i a i l'Ebre quan funcioni la variant de Vandellòs CEDIDA A L'ACN
Mobilitat ACN
Dijous, 12 Desembre 2019 07:08

El diputat ebrenc de Junts per Catalunya, Ferran Bel, ha registrat aquest dimecres una bateria de preguntes al Congrés perquè Foment i Renfe i Adif resolguin quins seran els futurs serveis ferroviaris al Camp de Tarragona i l'Ebre quan es posi en marxa la variant de Vandellòs, en un mes aproximadament. La demanda és resoldre si se suprimiran les parades de l'Euromed a l'estació de l'Aldea, i quins serveis i freqüències de regionals ràpids s'implementaran entre Tortosa i Barcelona. També es demana esbrinar quines millores en horaris i temps de viatges es preveuen per a les línies ebrenques R-15 i R-16.

"Seguirem presentant accions per tal d'exigir el compliment dels acords i per denunciar el maltractament dels serveis ferroviaris al territori", ha afegit Bel. En aquest sentit, JxCat promourà mocions als ajuntaments i administracions supramunicipals, així com al Parlament i al Congrés dels Diputats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: