Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una nova línia de bus enllaça directament els barris de Ponent amb la platja Arrabassada

La L16A connecta Bonavista, Campclar i Torreforta amb les platges sense necessitat de fer transbord al centre de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un bus de l'EMT de Tarragona Imatge d'arxiu d'un bus de l'EMT de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 22 Agost 2019 19:06

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha estrenat un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord. La L16A és una ampliació del servei especial de platges (L16) que es posa en marxa cada estiu.

El president de l’EMT, Jordi Fortuny, explica que “hem detectat aquesta mancança i teníem la demanda dels barris de poder arribar a les platges sense fer transbord” i ha afegit “l’hem posat en marxa tan aviat com ha estat possible reestructurar el servei, perquè creiem que és un millora important per tal de facilitar l’accés a les platges amb transport públic”. Fortuny ha assegurat: “per l’estiu que ve, l’objectiu és ampliar-ho a totes les línies dels barris, aquest any no ha estat possible a totes perquè la planificació ja estava tancada. Quan es dissenyin els nous horaris de l’estiu vinent es contemplarà”.

La nova línia identificada amb la lletra A inicia el servei a les 9 del matí i s’estén fins a les 8 del vespre, coincidint amb l’horari d’afluència a les platges i funciona tots els dies de la setmana fins a finalitzar el servei especial d’estiu.

Els diumenges al matí fins a les 15h, com a conseqüència del mercat de Bonavista, el servei finalitza a Campclar. A partir de les 15h, recupera el recorregut habitual fins a Bonavista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: