Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada informativa contra el desmantellament de la línia de tren PortAventura-Salou-Cambrils

Les entitats organitzadores de l'acte de diimarts s'oposen a un desmantellament "integral" de la línia i alerten que es podria deixar sense servei de Rodalies "durant anys, o potser per sempre"

Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe al centre urbà de Salou, que deixarà de funcionar un cop es desmantelli la línia ferroviària Imatge d'arxiu de l'estació de Renfe al centre urbà de Salou, que deixarà de funcionar un cop es desmantelli la línia ferroviària ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Juliol 2018 07:45

El proper dimarts, 31 de juliol, de 18:00h a 20:00h, al Centre de Convencions i Congressos de Salou (C. Advocat Gallego 2, Salou), les entitats en defensa del ferrocarril al Camp de Tarragona organitzen una xerrada informativa oberta a tots els públics sobre "l'amenaça de desmantellament de la línia Port Aventura - Salou - Cambrils".

Les entitats afirmen que els ajuntaments de Salou i de Cambrils pressionen el Ministeri de Foment "per desmantellar el servei de Rodalies entre Port Aventura i els centres de Salou i de Cambrils un cop entri en funcionament la variant ferroviària exterior, prevista per enguany", la qual cosa qualifiquen "d'un fet inèdit en democràcia".

Els col·lectius no accepten "un desmantellament integral, que ens deixarà sense servei durant anys, o potser per sempre". En aquest sentit, consideren que "caminar fins l'estació de Port Aventura o haver d'anar en bus o en cotxe no són solucions. Tramvia SÍ, desmantellament integral NO!".

Les entitats opositores al desmantellament integral de la línia ferroviària que convoquen l'acte són: Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp), Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), Ecologistes en Acció de Catalunya (EeA), Confederació d'AAAVV de Catalunya (CONFAVC), CCOO i CGT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: