Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Montblanc crearà un nou aparcament a la pedania de Lilla

L’aparcament també preveu la construcció d'escales, una barana i una plataforma

L'aparcament donarà servei a la pedania de Lilla L'aparcament donarà servei a la pedania de Lilla CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Mai 2018 18:35

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat la creació d’un aparcament a la pedania de Lilla. La parcel·la on s’ubicarà discorre paral·lela al carrer Major i es troba elevada a uns tres metres respecte a la rasant de l’esmentat carrer.

El pressupost de l’obra és de 10.350 euros amb què es farà la retirada de la capa vegetal que s’apilarà al perímetre de la parcel·la per a formar un cordó o morro de terra com a barrera per als vehicles. També es durà a terme la formació de la rampa i compactació i pavimentació de rampa i cuneta, així s’aconseguirà que no es produeixi una degradació de la rampa evitant que caigui terra al carrer Major i facilitant un bon desaigüe de la parcel·la d’aparcament. Tanmateix, es perfilaran tots els talussos existents i els nous generats pels moviments de terres, incloent-hi la retirada de la vegetació o marges existents i el transport de restes vegetals o pedres a l’abocador.

Finalment es farà una formació d’escales i de graons, la construcció d’una barana, la creació de la plataforma i la pavimentació de la parcel·la de 1.200 metres quadrats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: