Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

L’ús dels aparcaments a Reus creix del 3,75%

Els vuit aparcaments subterranis van registrar un augment d'un 3,75% en els primers cinc mesos respecte al mateix període de l'any passat

Accés al pàrquing de la plaça de la Llibertat Accés al pàrquing de la plaça de la Llibertat CARLOS MUÑOZ
Mobilitat
Dissabte, 08 Juliol 2017 08:21

La xarxa municipal d’aparcaments de Reus, integrada per vuit espais subterranis (Llibertat, Oques, Baluard, Prim, Pastoreta, Sant Ferran, Carrilet i La Fira Centre Comercial) va registrar, entre els mesos de gener i maig, un ús per part de 623.000 vehicles, xifra que representa un augment de 3,75% en relació al mateix període de l’any passat, amb 23.300 automòbils més, segons han indicat fonts del consistori a Reusdigital.cat.

Els aparcaments que més van créixer durant aquests primers mesos de l’any són el del passeig Prim, la Pastoreta, Baluard i Llibertat. El regidor de Promoció Econòmica i president de Reus Mobilitat i Serveis, Marc Arza, va exposar que “Reus manté, des de 2013, una tarifa reduïda d’aparcament com a mesura de dinamització econòmica, amb un màxim diari de quatre euros a tots els pàrquings municipals”. “I la tendència a l’alça de la demanda ens demostra l’encert de mantenir aquest compromís, ja que Reus té els aparcaments municipals més competitius del Camp de Tarragona”, va assegurar.

Tot plegat, va subratllar el regidor, “es tradueix en capacitat d’atracció de la ciutat i de sectors econòmics com el comerç, la restauració, l’oci i la cultura”. Fonts municipals han destacat que aquest any no s’han modificat els preus dels aparcaments municipals. D’aquesta manera, s’ha mantingut la tarifa reduïda de l’aparcament de llarga durada (amb l’abans esmentat màxim diari de 4 euros) i continua vigent la tarifa nocturna (0,50 euros l’hora, des de les 10 de la nit fins a les 6 del matí). A banda, l’Ajuntament ha reiterat la seva aposta pel vehicle elèctric a la xarxa municipal d’aparcaments, “amb la gratuïtat per recarregar i els descomptes per aparcar per a tots els vehicles elèctrics”. Actualment, la xarxa municipal d’aparcaments subterranis de Reus té 3.200 places.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: