Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ofensiva contra l'excés de velocitat al nucli de Calafell

Per Setmana Santa s'han realitzat 223 controls, amb un radar mòbil, i han estat denunciats 179 conductors

Cotxe camuflat de la Policia Local amb el radar a Calafell Cotxe camuflat de la Policia Local amb el radar a Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 23 abril 2017 16:14

La policia local de Calafell ha iniciat una ofensiva contra els conductors que circulen amb excés de velocitat per diversos punts del municipi. Durant aquesta Setmana Santa s'han dut a terme 223 controls fotogràfics amb un radar mòbil i han estat denunciats 179 conductors (un 80%). Tots els conductors que van ser enxampats superant el límit de velocitat permès rebran la corresponent sanció econòmica i de pèrdua de punts del permís de conduir, en funció de la gravetat de la infracció.

Els controls es van fer en vies especialment sensibles, com ara la C-31, a l'altura de la zona comercial de Mas Mel, a l'avinguda Lluís Companys, o la rambla Mossèn Jaume Tobella, on l'excés de velocitat és habitual. L'Ajuntament ha anunciat que farà noves campanyes de control de velocitat per intentar erradicar un problema que s'intensifica en èpoques de temporada turística alta, per la major circulació de vehicles i pel relaxament de l'atenció al volant.

Segons l'Ajuntament, l'objectiu dels controls no és recaptar amb multes, sinó garantir la seguretat viària i aconseguir reduir l'accidentalitat al municipi, que en els últims anys acumula un creixement preocupant, segons recorda el regidor de Seguretat Ciutadana de Calafell, Joan M. Triadó. Els atropellaments, per exemple, s'han multiplicat per 4 des del 2008.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: