Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les famílies de Vimbodí treballen perquè el pati de l'escola esdevingui un espai de lleure

L'AFA de l'escola Mare de Déu dels Torrents va convocar a pares i a mares a compartir una jornada per incorporar nous espais, propostes i racons al pati

L'AFA de l'escola Mare de Déu dels Torrents va organitzar una jornada als patis del col·legi L'AFA de l'escola Mare de Déu dels Torrents va organitzar una jornada als patis del col·legi AJUNTAMENT DE VIMOBODÍ I POBLET
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 17 abril 2024 07:14

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'escola Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet va convocar aquest dissabte passat a pares i a mares a compartir una jornada als patis, amb l'objectiu d'incorporar nous espais, propostes i racons al pati escolar.

Des de la Comissió Patis, formada per membres de l'AFA, de l'escola i de l'Ajuntament, volen encaminar-se cap a un espai de lleure dins de l'escola que sigui més coeducador i amb elements naturals, respectant i promocionant l'entorn que envolta el municipi de Vimbodí i Poblet. És per això, que durant aquest curs escolar, s'ha encaminat la jornada a redistribuir i incorporar nous elements, una fita que s'anirà consolidant en els cursos vinents.

Gràcies a la col·laboració amb el Paratge Natural d'Interès Nacional (PNIN) de Poblet, s'han incorporat dues zones amb troncs naturals: uns troncs per fomentar l'equilibri entre els infants i una zona disposada en semicercle, on els infants poden compartir històries o llegir els llibres de la BiblioPati.

La jornada als patis també va servir per replantar algunes flors a les jardineres penjants que es van crear fa un parell d'anys i per incorporar quatre noves jardineres, on els infants podran conèixer plantes i flors de temporada i també, diverses plantes aromàtiques. Les estructures de les noves jardineres han estat possibles gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agropecuària de Juneda, que va cedir tres fruiteres de fusta.

jardinera escola Vimbodí

Una de les noves jardineres (Aj.ViP)

Entre les tasques dutes a terme, s'ha tret una de les porteries del pati, s'ha penjat una pissarra de guixos, s'ha construït un tipi i s'han fet tasques de manteniment a elements incorporats en anteriors edicions.

Des de l'AFA s'agraeix la implicació de totes les famílies per a millorar els espais de l'escola i la col·laboració de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet, de PNIN de Poblet, de la Cooperativa Agropecuària de Juneda i d’Europastry.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: