Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls subvenciona la rehabilitació de 58 immobles al Centre Històric amb 265.000e els últims cinc anys

L'Ajuntament obre una nova convocatòria d'ajuts per aquest any amb una partida de 80.000 euros

La regidora d'Urbanisme, Activitats, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, atenent els mitjans a la plaça dels Alls, al Centre Històric de Valls La regidora d'Urbanisme, Activitats, Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca, atenent els mitjans a la plaça dels Alls, al Centre Històric de Valls AJUNTAMENT DE VALLS
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Setembre 2023 18:16

L'Ajuntament de Valls ha subvencionat la rehabilitació i recuperació de 58 immobles al Centre Històric de la ciutat en els darrers cinc anys. En global, ha concedit 265.000 euros en subvencions i té previst aquesta setmana obrir una nova convocatòria d'ajuts per enguany. Aquesta partida augmenta fins als 80.000 euros i s'hi podran acollir les obres fetes entre l'1 d'octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023.

A més, pel que fa a la línia d'ajuts de 2024, treballen per ampliar l'àmbit d'actuació cap a l'entorn "immediat" del barri antic.

Des de l'Ajuntament també assenyalen que l'any passat es va assolir el rècord d'inversió privada, amb 206.000 euros per part dels propietaris, i amb tretze obres efectuades en dotze edificis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: