Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pleamar Vintage Market torna aquest cap de setmana a Altafulla

El mercat Vintage, -amb 70 parades-, es complementarà amb activitats, food trucks i actuacions musicals amb ‘Los Fresones Rebeldes’ com a cap de cartell

El Parc de Voramar i la plaça Consolat de Mar s’ompliran aquest cap de setmana de mercat Vintage, activitats, food trucks i d’actuacions musicals El Parc de Voramar i la plaça Consolat de Mar s’ompliran aquest cap de setmana de mercat Vintage, activitats, food trucks i d’actuacions musicals ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Març 2024 13:51

Tot és a punt per la 9a edició del Pleamar Vintage Market d'Altafulla, que arriba el cap de setmana més fort de la Setmana Santa al municipi, 30 i 31 de març, al Parc de Voramar i la plaça Consolat de Mar.

Una setantena de parades

Un any més, una setantena de parades d’articles de segona mà i Vintage, actuacions musicals, la zona destinada als infants, l'espai de restauració i barres de beguda es concentraran al Parc de Voramar transformant-lo en un entorn idíl·lic a primera línia de mar.

La presentació de la 9a edició ha tingut lloc aquest matí, a la plaça Consolat de Mar, i ha comptat amb el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera; el regidor de Turisme, Tomàs Serra; el codirector artístic del Pleamar, Nico Leo, i la responsable de Sonora Produccions, Paula Naval.

presentació Pleamar 2024

D'esquerra a dreta, Tomàs Serra, Jordi Molinera, Nico Leo i Paula Naval (Aj.Altafulla)

Bona ocupació per Setmana Santa 

El regidor de Turisme i Comerç, Tomàs Serra, ha posat en valor el contingut del certamen quant a activitats i la programació musical i ha animat "a les famílies tant d’Altafulla com dels voltants a gaudir d’aquest esdeveniment inigualable a la comarca". L’edil de Turisme preveu tancar una molt bona Setmana Santa amb una ocupació que se situarà a l’entorn del 80% a Altafulla, si el temps acompanya. Serra ha destacat especialment l'efecte que va tenir la sortida d'etapa de "La Volta", el passat divendres 22 de març, per al sector comercial del municipi: "Feia goig veure els comerços, els restaurants i les terrasses plenes".

Los Fresones Rebeldes encapçalen un cartell ple d'activitats

El codirector artístic del Pleamar, Nico Leo, ha subratllat, com a novetat destacada, el cartell musical d’enguany encapçalat pel grup d'indie pop Los Fresones Rebeldes, que actuaran el dissabte 30 de març ,a les 17:30 h. Aquest serà l’únic concert de pagament, ja que la resta d’actuacions musicals són d’entrada lliure. L’entrada anticipada té un preu de 8 euros (entradium.com), i de 10 euros a la guixeta el dia del concert.

Leo també ha avançat que la zona del Pleamar Chill amplia les franges horàries amb més sessions de discjòqueis. Això sumat als objectes vintage, el món retro i de segona mà, les foodtrucks i tot un seguit d’activitats i iniciatives més que esperades per la gent nostàlgica, fa que el Pleamar Vintage Market esdevingui el primer mercat d’aquestes característiques de la Costa Daurada.

El mercat pròpiament dit s’estendrà des del tram del passeig de Botigues de Mar, a l’altura de la plaça Consolat de Mar, fins al Parc de Voramar. Per l’escenari del Pleamar passaran Tito Ramírez, Ian Kay i La Dona del Sac, que és l’aposta per al públic familiar que l’organització ha apostat per aquesta ocasió.

En aquesta edició tampoc podien faltar les sessions amb discjòqueis amb Dj. Amable, DaBeat, Alter Edgar, DJ. Ecléctico, Música Moderna Dj's, Alex Oró, Dj. Espar o Vinilos Implicados.

Quant a la procedència dels paradistes, la gran majoria provenen de Catalunya, d’entre els quals destaquen una vintena de locals, i d’altres punts de l’Estat com Aragó i València. En menor mesura, del sud de França.

L’organització preveu que d’entre 6.000 i 7.000 persones passin pel Pleamar Vintage Market durant els dos dies que s’allarga la mostra.

Portal web del Pleamar Vintage Market.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: