Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EcoFira del Camp torna aquest dissabte a Valls en format presencial

La Bajoca reunirà productores i elaboradores ecològiques i de proximitat a la Plaça de la Zeta, on ha obert una botiga

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de l'EcoFira del Camp de Tarragona, a la plaça de la Zeta de Valls Imatge d'arxiu d'una edició anterior de l'EcoFira del Camp de Tarragona, a la plaça de la Zeta de Valls ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 15 Octubre 2021 09:07

Després de dos anys, l’Ecofira del Camp de Tarragona torna en format presencial aquest cap de setmana a Valls. Durant aquest temps es va celebrar la 3a edició online durant el confinament i es va anular la 4a edició programada per la tardor del 2020. El Grup de Consum La Bajoca segueix creixent i al juny va inaugurar una botiga a la Plaça de la Zeta, oberta al públic general en horari de matí i tarda, de dimarts a divendres i dissabte al matí. La botiga se suma a set grups locals del Camp de Tarragona on reparteix cistelles.

Aquesta 5a edició de l’Ecofira coincidirà amb la 3a edició de la Fira Altres Lletres, que se celebra el mateix dia i lloc per combinar l’oferta i augmentar el públic, amb paradetes de més de 20 editorials i presentacions de llibres.

El mercat se celebrarà dissabte 16 durant tot el dia i reunirà una desena de paradetes de productores i elaboradores ecològiques, artesanes i de proximitat, com el celler Vinya Janine, Garrofina-Cultius Gaià, la Cooperativa Sòca-rel, La Menjamiques, Fruits del Gaià i Terraivent, entre d'altres. S’hi podrà conèixer i adquirir productes d’horta, fruita fresca i seca, vi, oli, i elaborats diversos. Aquest dia serà una bona ocasió per visitar la nova botiga de La Bajoca, al mateix C/ de la Zeta, que compta amb tot tipus de productes alimentaris, de neteja i d’higiene personal, principalment.

Tasts de cervesa artesana i vi amb poesia

La 5a Ecofira començarà aquest divendres 15 d'octubre amb un tast de la cervesa artesana Les Clandestines de Montferri, acompanyat de la poesia d’Anna Sentís. Aquest tast té un preu de 5€ i cal reservar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Se celebrarà a les 7 de la tarda al nou local del Casal Popular La Turba, al C/dels Metges 14.

El dijous 21 de setembre serà el torn de maridar vi amb poesia, amb el celler Vinya Janine de Rodonyà i la poeta Ester Enrich Coma. Té un preu de 3€ i cal reservar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També se celebrarà a les 7 de la tarda al nou local del Casal Popular La Turba.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: