Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira del Vi de Falset suspèn l'edició d'enguany, que s'havia de fer al maig

La comissió organitzadora descarta dates alternatives i posposa la cita al maig del 2021

Una noia, amb una copa a la mà, escoltant les explicacions del responsable d'un celler de la Fira del Vi de Falset, el 4 de maig del 2019 Una noia, amb una copa a la mà, escoltant les explicacions del responsable d'un celler de la Fira del Vi de Falset, el 4 de maig del 2019 ROGER SEGURA / ACN
Fires i Congressos ACN
Dimarts, 17 Març 2020 12:17

La comissió organitzadora de la Fira del Vi de Falset ha decidit suspendre l'edició d'aquest any, que s'havia de celebrar el primer cap de setmana de maig, després de consultar-ho amb el sector vitivinícola. La comissió explica que, atesa la situació i per raons operatives, ha renunciat a fixar una data alternativa aquest any i ha decidit que la fira tornarà el primer cap de setmana de maig del 2021.

"La decisió es pren per responsabilitat arran de la situació d'emergència que estem vivint amb motiu de l'afectació del covid-19", assenyala l'organització en comunicat. L'any passat durant tot el cap de setmana es van servir 33.000 degustacions i enguany el certamen hagués celebrat el 25è aniversari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: