Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espectacle de Màgia ‘Momentum’, plat fort del primer dia de la Festa Major del Catllar

Serà aquest dissabte 12 d'agost, a les 22:30 h, a la Torre d’en Guiu

'Momentum' és un espectacle de màgia amb amb una posada en escena espectacular, un muntatge únic amb sorprenents efectes visuals 'Momentum' és un espectacle de màgia amb amb una posada en escena espectacular, un muntatge únic amb sorprenents efectes visuals ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2023 11:54

La Torre d’en Guiu acollirà aquest dissabte, 12 d’agost, a les 22:30 hores, l’espectacle de màgia 'Momentum', que culminarà de la millor manera possible el primer dia de la Festa Major del Catllar 2023.

Es tracta d’un espectacle per a tota la família en què desfilaran cinc mags sobre l’escenari: el campió d’Europa en manipulació, Charlie Mag; l’especialista en màgia de proximitat i guanyador del 'Got Talent Espanya 8', Jordi Caps; el campió d’Europa en Grans Il·lusions, Raúl Black; el campió d’Espanya en Grans Il·lusions i guanyador del programa de TVE 'Pura Magia', Mag Edgard i l’especialista en màgia còmica, Sebastien Dethise.

'Momentum', més que un espectacle de màgia

'Momentum' és més que un espectacle de màgia, és una superproducció que et desperta tots els sentits, amb una posada en escena espectacular, un muntatge únic amb sorprenents efectes visuals. 'Momentum' és un viatge màgic al voltant dels moments més importants de la vida d’uns mags molt especials. Una historia revelarà la clau de tot: “la màgia és l’art de convertir les il·lusions en somriures”.

És un espectacle per tota la família que fa viatjar per totes les vessants de la màgia, amb les grans il·lusions, la comicitat, la manipulació màgica, l’emoció del risc extrem com a eixos del muntatge, però també la màgia que hi ha a les coses més senzilles de la nostra vida.

Els altres actes

El primer acte de la Festa Major del Catllar 2023 començarà ben aviat, a les 8:30 hores al Camp de Tir, i serà la tradicional Exhibició de Tir al plat, organitzat per la Societat de Caçadors El Gaià. A partir de les 17:00 hores serà el moment del primer esdeveniment esportiu de la festa major catllarenca: a la Sala Polivalent del Centre Cultural es disputarà la sisena edició de l’Obert de Partides Llampec del Catllar. Organitzat pel Club d’Escacs Torredembarra, aplegarà escaquistes d’arreu del país en aquesta modalitat en què els jugadors només tenen cinc minuts per acabar les partides.

El dijous vinent, 17 d’agost, continuarà la Festa Major del Catllar amb el Toc de campanes a les 19:00 hores i, a la mateixa hora, a la Sala Polivalent del Centre Cultural s’inaugurarà l’exposició d’il·lustracions d’Hugo Prades. L’exposició es podrà visitar fins el 28 d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: