Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Magí arrenca dissabte amb la Trobada de Gegants i Nanos

Durant aquest cap de setmana també hi haurà actes com la sindriada i els vermuts a la Part Alta

Imatge d'arxiu de la Trobada de Gegants i Nanos Imatge d'arxiu de la Trobada de Gegants i Nanos AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2023 10:00

Les festes de Sant Magí de Tarragona arrenquen aquest dissabte 12 d’agost. El primer cap de setmana festiu portarà com a acte destacat la 8a Trobada de Gegants i Nanos en el marc de Sant Magí Familiar.

Programa d’activitats

A les 11.30 h d’aquest dissabte es farà la Sindriada solidària al Mercat Municipal de Torreforta. Per participar en aquesta tradicional jornada caldrà pagar 1 euro i la recaptació anirà en benefici de la Creu Roja. A les 13 h tindrà lloc el Bingo Musical Solidari, els diners recollits en aquest acte seran per Fundació Estela.

Sindriada Mercats DAVID OLIETE

Imatge de la Sindriada solidària al Mercat de Torreforta (David Oliete)

Durant el matí, a les 12 h, tindran lloc dos vermuts a la Part Alta. L’Associació del Ball de Dames i Vells organitza el Vermut “Populart” a la plaça Dames i Vells. Per altra banda, al carrer Portal del Carro, es farà un vermut graller i musical, organitzat pels Portants de l’Aigua de Sant Magí.

Trobada de Gegants i Nanos

A la tarda, es durà a terme la 8a Trobada de Gegants i Nanos, organitzada per l’Associació de Geganters del Passeig Torroja i Club Maginet, que forma part de la programació Sant Magí Familiar.

Els gegants es plantaran a les 17:30 h a la Rambla Nova, al tram del Balcó del Mediterrani. La cercavila començarà a les 18:30 h. L’itinerari es pot consultar en aquest enllaç. A la trobada hi participaran un total de 85 gegants de Catalunya, Espanya i França, que vindran acompanyats d’un miler de geganters i geganteres. També dissabte tindrà lloc, a les 19:45 h al carrer Portal del Carro, el Ball Pla de Sant Magí de Tarragona, a càrrec de l’Esbart Dansaire.

Diumenge, 13 d’agost, a les 22 h, a la gespa de l’Anella Mediterrània es farà una sessió de cinema a la fresca. Es projectarà el film Historias para no contar. Dilluns, 14 d’agost, a les 19:30 h, a la plaça de les Cols, es farà el concert ‘Les músiques del concurs’. Les gralles i timbals dels Xiquets de Tarragona es reuniran per recordar la banda sonora del darrer Concurs de Castells.

Alhora, durant tot el cap de setmana, hi haurà diversos actes en marc La Imaginada i el Sant Magí Street Food. Es pot consultar la programació completa de Sant Magí aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: