Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la Festa Major del Catllar

Les festes, que tindran lloc del 12 al 28 d’agost, presenten com a novetat els busos llançadora que connectaran el poble amb les urbanitzacions

El Ball de Diables del Catllar participarà en el Correfoc de la Festa Major 2023 El Ball de Diables del Catllar participarà en el Correfoc de la Festa Major 2023 GORETTI GATELL
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Agost 2023 18:15

La Festa Major del Catllar 2023 arrencarà aquest dissabte 12 d’agost i s’allargarà fins al dia 28 d’agost. Enguany, com a novetat, es posarà en marxa la prova pilot de servei de bus llançadora el divendres 25 i el dissabte 26, de 22 h a 5 h, que connectarà les urbanitzacions amb el poble amb l’objectiu que tots els veïns i veïnes del municipi puguin gaudir de la festa.

A més es comptarà amb punts liles aquests mateixos dies; el divendres 25 s’instal·larà a les Escoles Velles i el dissabte 26 s’ubicarà a la Torre d’en Guiu.

Calendari d’activitats

La Festa Major del Catllar donarà el tret de sortida aquest dissabte 12 d’agost al Camp de Tir amb l’Exhibició de tir al plat, a partir de les 8.30 h. Completaran el primer dia festiu el campionat d’escacs, a les 17 h, a la Sala Polivalent del Centre Cultural i l’espectacle de màgia “Momentum”, a les 22.30 h, des de la Torre d’En Guiu.

El dissabte 19 d’agost serà el torn de les activitats musicals i gastronòmiques amb el vermut rubmero, amenitzat pel grup Vergüenza Ajena i el Reagge per a Xics, ambdós a la Torre d’En Guiu, a les 12 h i 19 h respectivament.

Diumenge 20 d’agost, a les 10 h, torna un dels actes més tradicionals de la Festa Major com és la tractorada. Se sortirà des del pàrquing del Camí de la Font.

També hi haurà una representació teatral, el dilluns 21, a les 20 h, al Teatre Municipal amb la comèdia 'Hitchcock', a càrrec de Mònica Pérez i Jordi Ríos. A més, de 17 h a 21 h, es podran fer donacions de sang al consultori mèdic.

L'actor Ferran Rull, pregoner de la Festa Major

El 23 d’agost l’actor local Ferran Rull oferirà el pregó de Festa Major. Tot seguit, es procedirà a la despertada de gegants. A continuació, tindrà lloc el concert graller acompanyat amb coca i sangria.

Un dels moments més destacats arribarà el dia 26 d’agost amb la Diada Castellera de Festa Major, la qual s’ha consolidat com una de les diades castelleres més importants de tot el país. Serà a les 18 h, a la plaça de la Vila, amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

L’endemà 27 d’agost tindrà lloc l’esperada Baixada de Trastos, a les 12 h, des del carrer de França fins a la plaça de la Vila. A les 23 h, després del Correfoc, es representarà la funció 'El Sr. Marcelí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no'.

Samarreta oficial

Com ja va sent habitual, la Festa Major del Catllar compta amb la samarreta oficial que es podrà adquirir a la Biblioteca Municipal per 5 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: