Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El vallenc Francesc Sans i Bonet és proclamat Santjoaner 2021

La Festa Major de Sant Joan de Valls li reconeix la seva implicació en la festa i la seva aportació a la música d’arrel

El vallenc Francesc Sans i Bonet, - a l'esquerra de la imatge- ha estat proclamat Santjoaner 2021. Al seu costat, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré El vallenc Francesc Sans i Bonet, - a l'esquerra de la imatge- ha estat proclamat Santjoaner 2021. Al seu costat, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré AJUNTAMENT DE VALLS
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Juny 2021 20:01

El Pati de la Casa de la Caritat de Valls ha acollit aquesta tarda de l'acte de proclamació de Francesc Sans i Bonet, com a Santjoaner 2021, un dels actes emblemàtics que donen el tret de sortida a la Festa Major de sant Joan.

D'aquesta manera, la ciutat de Valls fa un reconeixement a la trajectòria festiva per al músic vallenc, per la seva implicació en la festa i per la seva aportació a la música d’arrel com a intèrpret de gralla, des de l’any 1986, i de sac de gemecs, des del 1989.

L'acte ha comptat amb la tradicional Glossa de la seva persona. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, li ha fet el lliurament de la reproducció de l’àliga. La proclamació del Santjoaner ha servit per convidar a tota la ciutadania a la celebració patronal.

Demà diumenge, 20 de juny, a les 19h,  a la plaça del Blat, tindrà lloc l'acte de la Proclamació de l'Associació Catesco com Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2021, per la seva contribució clau a la proclamació dels Castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: