Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca pren el relleu de la Festa Major d'Estiu

La cercavila del seguici popular i el concert de Dr.Prats, entre els actes destacats / Els actes de foc commemoren enguany el 30è aniversari del Ball de Diables de Vila-seca

Tots els actes de foc commemoren enguany el 30è aniversari del Ball de Diables de Vila-seca Tots els actes de foc commemoren enguany el 30è aniversari del Ball de Diables de Vila-seca CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juliol 2019 19:06

Des del passat 25 de juliol el municipi de Vila-seca gaudeix de la seva Festa Major d’Estiu. Els actes, que fins ara s’han centrat a la Pineda, es concentren a partir de demà dimarts 30 de juliol al nucli de Vila-seca.

Els primers actes tindran lloc a les19:00h, amb la tradicional gimcana enigmàtica de Festa Major, organitzada pel Casal Popular El Rebotim, i l’espectacle familiar 'Jai, el mariner', a la plaça d’Estudi. Més tard, aquesta plaça també acollirà el concert de Bsides i el Artristre, així com altres espectacles la resta de dies com monòlegs, titelles i el concert de rumba del dimecres dia 31 amb Triampa Rumba Catalana.

La cercavila del seguici popular i el concert ‘Vila-seca a Tope’

La cercavila del seguici tradicional tindrà lloc el dijous 1 d’agost al vespre i ja a la nit, Dr. Prats i Dj OGT posaran punt i final al dia amb la seva música i festa per als joves, al Parc de la Riera. Al mateix lloc, l’endemà divendres, hi haurà el conegut ‘Vila-seca a Tope’ amb Saratoga, Centinela i Lujuria.

                                       Els Gegants de Vila-seca, al seguici tradicional: 

Seguici Gegants Vila seca

La Invenció del Cos de Sant Esteve, el 3 d’agost, aplegarà actes tradicionals com ara la missa major, l’Splash de Sosciathlon, la Cercabirra o els Castells. El dia finalitzarà amb la I Trobada Nacional de Diables per Vegueries, amb una tabalada al parc de la Riera i el correfoc des del carrer de Sant Antoni, i també el gran ball de Festa Major al Parc de la Riera amb l’orquestra Nueva Alaska.

Els Diables “Històrics” per tancar la Festa Major

L’últim dia de Festa Major començarà amb la Vila-seca Family Race, la Ruta N-340 de Vermut de Festa Major, la representació del Ball de Sant Esteve i el lliurament dels premis d’engalanament de balcons i carrers, a la plaça d’Estudi. Per anar finalitzant la festa, els trabucaires faran la seva cercavila a les 22.15 h i el Ball de Diables “Històrics” arrencarà la nit amb una tabalada des del carrer de Sant Antoni, el correfoc i el lluïment final.

Cal destacar que enguany el Ball de Diables de Vila-seca commemora el seu 30è aniversari i tots els actes de foc del programa de Festa Major formen part de la celebració. L’esclat final de festa arribarà amb el gran castell de focs d’artifici des de la Via Màxima.

A banda del tradicional Concurs d'Engalanament de Balcons i Carrers de la Festa Major de Vila-seca, ha quedat convocat també el Concurs de Fotografia Albert Iturria, que enguany té com a temàtica l’associacionisme cultural al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: