Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tradicional concurs de pastissos per celebrar la Festa Major d’Scala Dei

El concurs, que es farà dissabte 22 de setembre, a les 10h, forma part de la dotzena d’actes per celebrar les festes de la Mercè

La senyera i l'escut del poble, penjats a la Festa Major d'Scala Dei La senyera i l'escut del poble, penjats a la Festa Major d'Scala Dei CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 21 Setembre 2018 12:40

Les festes d’Scala Dei començaran el divendres 21 de setembre amb un concert de Yuri Mestres a la plaça del Priorat, a les 20h, un sopar popular al local social, on cadascú durà el seu menjar, a les 21h i la nit acabarà amb concert i festa disco, a partir de les 23h.

Dissabte es celebraran alguns dels actes més tradicionals, com el concurs de pastissos, que començarà les 10h, seguit d’una gimcana per la mainada a les 11:30h i ja a la tarda la, també tradicional, tirada de bitlles a la zona poliesportiva, a les 17h, ball de tarda amb l’orquestra Montsant, a les 19h i festa disco al local social a partir de mitjanit.

Els actes acabaran el diumenge 23 de setembre amb una excursió a la Pietat amb esmorzar popular, que començarà a les 10h, un Vermut amb música de Madretomasa, a la plaça del Priorat a les 12:30h, una paellada popular a la plaça del priorat a les 14h, i les festes acabaran a les 18h amb la projecció al local social del documental ‘ La Teniente Remedios’ amb Ester Gutiérrez.

Vermut i dinar

El vermut musical que se celebrarà el diumenge 23 de setembre amb l’actuació en directe de Madretomasa, juntament amb el dinar que inclou paella, amanida, postres, pa, vi i aigua, tindran un preu de 16€ per persona, que s’hauran de comprar prèviament al restaurant ‘la plaça’ de Scala Dei o reservar-los per telèfon al 977827327 o al 652669403.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: