Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continuen amb èxit les festes de Roda de Berà

El programa, replet d'activitats, comença els seus dies més forts fins al diumenge 26 d'agost

L'Orquestra Maravella que actuarà el divendres 24 d'agost a Roda de Berà. L'Orquestra Maravella que actuarà el divendres 24 d'agost a Roda de Berà. CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 23 Agost 2018 22:50

Aquest divendres 24 d'agost a les 10:30h del matí es farà el popular seguici del Pa Beneït pels carrers del municipi i a la nit hi haurà música i ball a l'aparcament del costat del Camp de Futbol i al Poliesportiu Municipal amb l'Orquestra Maravella, el ball amb el duet Zarabanda i l'espectacle d'Agustín Aspa.

Dissabte hi haurà el tradicional Campionat de Bitlles a les 11:30h a la plaça dels Pins, una Gimcana 'Humor Amarillo' a la tarda a la zona esportiva Nou Roda i nit de DJ'S amb Freddie King, Dj. Quiles, Enzo Ferrara i Esther Bronchal.

Els actes acabaran aquest diumenge 26 d'agost amb una cantada d'havaneres i rom cremat a les 19:30h, seguit de l'espectacle pirotècnic de Fi de Festa Major i l'actuació de l'Orquestra Supernova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: