Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final de la Festa Major d’Estiu a Vila-seca

L’esport, també a les festes amb les curses ciclistes i el trofeu Festa Major de futbol

Imatge d'arxiu de les Curses ciclistes al velòdrom, un dels atractius d'aquest darrer cap de setmana de Festa Major Imatge d'arxiu de les Curses ciclistes al velòdrom, un dels atractius d'aquest darrer cap de setmana de Festa Major CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 02 Agost 2018 19:01

Des del passat 21 de juliol Vila-seca ha gaudit de la seva Festa Major d’Estiu, en honor a la festivitat de Sant Jaume, a la Pineda, i la Invenció del Cos de Sant Esteve, a Vila-seca. Aquest cap de setmana, concretament el diumenge 5 d’agost, Vila-seca posarà punt i final a la Festa Major d’Estiu, amb tot un seguit d’actes per a tota la família.

En primer lloc, avui dijous a la plaça d’Estudi, hi haurà un espectacle de clown i un concert amb Hugo Campoy a les 22:00h. Cal recordar que, com cada dia de Festa Major, Vila-seca podrà gaudir de l’Espai Chill Out ubicat al jardí de la Biblioteca. Ja a les 23:00h, es tornarà a obrir l’Espai Cubik amb Los Mares del Sur.

Demà divendres Vila-seca celebrarà La Invenció del Cos de Sant Esteve. El dia començarà amb el 10è Concurs de Llançament de Pinyols d’Oliva, l’Splash a benefici de Sosciathlon i, a continuació la missa major a les 12:00h. A les 19.30 h es representarà el Ball de Sant Esteve a la plaça de l’Església, a les 20:30 h tindrà lloc el Correfoc Infantil, el concert de Festa Major amb l’orquestra Metropol, l’Espai Cubik “Animàlia” i el gran ball de Festa Major, a la mitjanit, al Parc de la Riera.

El dissabte 4 d’agost s’iniciarà amb la Vila-seca Family Race, una cursa d’obstacles esportiu-familiar, als carrers i places del Centre Històric i, a la tarda, continuaran els esdeveniments esportius amb les Curses Ciclistes al velòdrom a partir de les 17:30 hores i amb la disputa de la Copa Catalunya d’Escoles de Ciclisme. La Txaranga Band Tocats i el grup musical Sí o Ké protagonitzaran la Cercabirra i, a les 22:30 h, tindrà lloc el concert amb l’actuació de Xavier Sarrià i Mediterrània Band. Tancarà el dissabte l’Espai Cubik amb Avatars.

Els actes de l’últim dia de Festa Major, el diumenge 5 d’agost, començaran amb el Torneig Llampec d’Escacs per Equips i una cercavila infantil amb l’espectacle itinerant Macroscopi de la Cia. Scura Splats. A la tarda, a les 18:30 hores i a l’estadi municipal, hi haurà el Trofeu Festa Major d’Estiu de futbol, havaneres i rom cremat i una cercavila de trabucaires, amb els Trabucaires del Comú.

El punt i final a les festes el posarà el Correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca i el Gran Castell de Focs d’Artifici a càrrec de Pirotècnia Igual, a la Via Màxima.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: