Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gira dels 10 anys de Joan Rovira fa parada a l'Auditori Pau Casals

El cantautor de les Terres de l'Ebre celebrarà el desè aniversari del seu primer disc, aquest dissabte 20 d'abril, a les 20 h, al Vendrell

El cantautor ebrenc Joan Rovira El cantautor ebrenc Joan Rovira CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2024 19:17

El músic Joan Rovira serà aquest dissabte 20 d'abril, a les 20 h, a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador del Vendrell, per oferir la seva gira 10 anys "Peix Sense Espina". El músic ebrenc celebra els 10 anys, juntament amb la seva banda, amb una gira de concerts en què recupera les primeres cançons que el van fer guanyar el Premi Enderrock a l’Artista Revelació (2014) i que el va donar a conèixer. Deu anys de molts concerts i d’una gran revolució musical a través dels quatre discs publicats.

Joan Rovira celebra, així, el desè aniversari del seu primer treball discogràfic, un disc que va donar un tomb a la seva carrera amb un projecte musical ple de cançons fresques, optimistes i amb aire mediterrani.

Entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC, tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: