Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Camerata XXI proposa un viatge musical entre els segles XVIII i XIX

El concert, que tindrà lloc aquest dissabte 23 de març al Teatre Fortuny, inclou la Simfonia n.2 en do menor del compositor català Carles Baguer

L'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus L'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus LLUC SEMIS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2024 21:54

Aquest dissabte 23 de març a les 20.30h, el Teatre Fortuny de Reus acollirà el concert de març del Cicle Xavier Blanc de l'Associació de Concerts de Reus. El concert tindrà com a protagonistes el solista Darko Brlek i l'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus que, sota la batuta del director Eduardo Díaz Muñoz, interpretaran obres de Beethoven, Baguer, Weber, Mozart i M.Haydn.

Camerata XXI proposa un viatge musical pel moment de transició i transformació de la música del segle s.XVIII al XIX, amb la Simfonia n.2 en do menor del compositor català Carles Baguer. Un referent de la influència austríaca al classicisme català, la Simfonia n.37 de Mozart que, tot i tenir una introducció de Mozart, és original de Michael Haydn, la tràgica i apassionada Obertura d'Egmont de Beethoven. I per acabar, la participació del solista Darko Brlek, ens permetrà gaudir del lirisme i bellesa de l'obra de Carl Maria von Weber, amb el el Quintet per a clarinet i cordes.

Venda d'entrades

Les entrades es poden adquirir al web https://teatrefortuny.4tickets.es/espectaculo/eduardo-diaz-munoz-director/TF730

i a taquilles del Teatre Fortuny (de dilluns a divendres en horari d'11 a 13 h i de 18 a 20 h). Els dies d'actuació la taquilla obrirà 1 hora abans de començar l'espectacle.

Propers concerts de Camerata XXI

Camerata XXI continuarà del 25 al 28 de març al Caixaforum de Barcelona amb el concert familiar escenificat, 'El Carnaval dels Animals'. Una proposta en la que els instruments es transformen per imitar sons i acompanyen a l'espectador a riure amb la música de la mà d'una història hilarant i plena de sentit de l'humor per a grans i petits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: