Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jazz XL, aquest dissabte a l’Auditori Pau Casals

Organ_Izing XL featuring Michel Pastre homenatjarà el so clàssic d'òrgan trio, que va ser popular entre els anys 50 i 70, amb la incorporació d’una secció de vents

Organ_Izing XL actuarà aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, al nucli marítim de Sant Salvador Organ_Izing XL actuarà aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, al nucli marítim de Sant Salvador CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Març 2024 01:44

El cicle 'Temporada' del Vendrell torna aquest dissabte 9 de març amb una cita amb el jazz a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador, amb 'Organ_Izing XL featuring Michel Pastre'. Es tracta d'una proposta musical dedicada a homenatjar el so clàssic d'òrgan trio, amb orgue, guitarra i bateria, que tan popular va ser entre els anys 50 i 70, prenent com a referència grans músics del jazz, blues, gòspel i funk.

Per a aquesta ocasió el grup es posa la talla XL, amb incorporació d’una secció de tres vents per donar encara més energia i color a la proposta, i amb la col·laboració especial del saxofonista francès Michel Pastre.

Organ_Izing XL està formada per Gerard Nieto, orgue; Kike Angulo, guitarra; i Xavi Hinojosa, bateria; que incorporen per aquest concert la secció de saxox integrada per Ivó Oller, trompeta; Nil Villà, saxo alt; Toni Solà, saxo tenor; i amb la col·laboració de Michel Pastre, al saxo tenor.

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC, tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: