Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Malú arribarà a Tarragona amb la seva gira 'Mil Batalles Tour'

El concert tindrà lloc el dissabte 15 d'octubre, a les 21 h, a la Tarraco Arena

Imatge d'arxiu del concert de Malú, el 2015, a la Tarraco Arena Imatge d'arxiu del concert de Malú, el 2015, a la Tarraco Arena M. ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 07 Octubre 2022 21:10

Maria Lucía Sánchez, coneguda artísticament com a Malú, arribarà a Tarragona amb la seva gira 'Mil Batalles Tour', el dissabte 15 d' octubre. 

Amb més de vint anys de carrera, l'artista ja és reconeguda com una de les representants femenines de la música popular en castellà. Així mateix, és una de les artistes amb més guardons i nominacions, amb 15 premis Dial, 5 premis 40 Principales, 2 nominacions als Grammy Llatins i amb el Premio Ondas a "Millor Artista de l'Any", entre d'altres.

Després de tres anys sense trepitjar els escenaris, l'artista es mostra emocionada amb la seva nova gira, on presenta el seu nou disc 'Mil Batallas'. Amb el seu dotzè àlbum, Malú manté la mateixa energia que ens desprenia als inicis de la seva carrera i ho ha tornat a demostrar amb cançons com "Secreto a voces", No me olvidaré de ti" o "Ingobernable".

Amb aquest disc, Malú ha mostrat el seu costat més personal i íntim: "cada cançó una batalla, cada batalla un moment per sentir i viure...". Escoltant les dotze cançons que formen aquest àlbum, podem endinsar-nos en les guerres internes de l'artista.

Podeu adquirir les entrades aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: