Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Circ Pistolet omplirà el TÀG del Vendrell d'acrobàcies i música en directe

Els espectacles familiars del cicle 'Temporada' arrenquen aquest diumenge 13 de març, a les 12h, al Teatre Àngel Guimerà

El Circ Pistolet omplirà el Teatre Àngel Guimerà d'acrobàcies i música en directe El Circ Pistolet omplirà el Teatre Àngel Guimerà d'acrobàcies i música en directe CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Març 2022 13:14

La programació familiar del cicle 'Temporada' del Vendrell s'iniciarà aquest diumenge dia 13, a les 12h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), amb un espectacle que sorprendrà a grans i petits.

El Circ Pistolet mostarà un escenari desordenat, uns acròbates que arriben tard..., i el músic, apareixerà? Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle: Un portador que mana i que ho vol controlar tot, però ningú no li fa cas...Un àgil verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme...Un acròbata novell, despistat i amb poca autoestima... I un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor...

Què en pot sortir, d’aquest còctel tan divers i explosiu? S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle? Seran capaços d’encadenar més d’una figura sense equivocar-se? Tindrà final tanta ximpleria?

Un gran viatge delirant que ens fa viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, des de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres! Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio!
Un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe i amb molta picardia.

Les entrades

Les entrades, a 8 euros (6 euros amb descompte) estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació podeu adreçar-vos al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: