Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concert d'Elena Gadel i Marta Robles inicia la nova programació cultural a Alcover

El concert, que tindrà lloc aquest diumenge a les 19h, al Convent de les Arts, està inclòs en els actes del 8M, el Dia Internacional de les Dones

La veu d’Elena Gadel, acompanyada de la guitarra de Marta Robles, inicia aquest diumenge la nova programació cultural d'Alcover La veu d’Elena Gadel, acompanyada de la guitarra de Marta Robles, inicia aquest diumenge la nova programació cultural d'Alcover CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Març 2022 19:59

La veu d’Elena Gadel, acompanyada de la guitarra de Marta Robles, inicia aquest diumenge 6 de març, a les 19h, la nova programació cultural a Alcover amb 'Les dones de la meva vida'. El concert està inclòs en els actes del 8M, el Dia Internacional de les Dones.

'Les dones de la meva vida' neix de la necessitat de donar llum a tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara. Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. La veu de l’Elena, tan plena de matisos com desgarradora. I la guitarra de la Marta, farcida de colors i detalls rics de diversos gèneres.

L’espectacle musical uneix dues de les artistes més importants del moment: Elena Gadel, reconeguda cantant i actriu, i Marta Robles, líder de Las Migas i una de les guitarristes de flamenc més importants de l’actualitat. En el marc únic del Convent de les Arts recuperaran les cançons de dones com Mayte Martín, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Clara Peya, Lola Flores, Maria Arnal o textos d’escriptores com Maria Mercè Marçal.

Elena Gadel ha participat en sèries de televisió, entre elles 'Com si fos ahir' i ha fet les campanades a TV3 per donar la benvinguda a l’any 2022.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat. (11€ general/ 8€ Carnet CA) i des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle a taquilla (12€ general/9€ Carnet CA).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: