Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es suspenen els Pastorets de Montblanc

Les representacions s'havien de fer els dies 26 de desembre i el 2 de gener

Els Pastorets de Montblanc han suspès les seves representacions per segon any consecutiu Els Pastorets de Montblanc han suspès les seves representacions per segon any consecutiu PASTORETS DE MONTBLANC
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 24 Desembre 2021 09:37

Els Pastorets de Montblanc han decidit suspendre les representacions del dia 26 de desembre i del dia 2 de gener, a causa de la situació pandèmica. 

L'entitat argumenta en un comunicat que "a falta d’entesa política per aplicar les noves mesures, i tot i garantir el 70% de l’aforament que ja es va anunciar; és un fet que la variant òmicron dispara contagis i alguns de molt greus". A banda, una de les condicions que va consensuar el grup de teatre era poder garantir tests d’antígens per als actors i actrius, quelcom que no ha estat possible degut a la falta d’estoc.

Per aquests motius, es cancel·la per segon any consecutiu la típica representació nadalenca de més de 80 anys a Montblanc.

Devolució d'entrades

Pel que fa a la devolució d'entrades, les persones que van realitzar la compra online rebran un correu informatiu on hauran de confirmar si desitgen el retorn íntegre de la seva entrada o, d‘altra banda, si volen fer una donació al sector de la cultura popular que ha quedat molt malmès causa de la pandèmia. Tindan temps per respondre fins el 31 de desembre. La devolució es farà els primers dies de gener.

Aquelles persones que van fer la compra presencial hauran d’anar a la Impremta Requesens (Carrer Mare Vedruna, 14) i se'ls retornarà l’import abonat. També tenen l’opció de fer una donació. Tindran temps fins el 31 de desembre.

El grup de teatre vol agrair igulament a totes les institucions, entitats i persones que han col·laborat enguany amb Els Pastorets de Montblanc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: