Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Pegados, el musical' arriba aquest dissabte al Vendrell

Un dels musicals de més èxit dels últims 10 anys, produït per la productora El Terrat, farà parada al Teatre Àngel Guimerà

'Pegados, el musical', un dels musicals de més èxit dels últims 10 anys 'Pegados, el musical', un dels musicals de més èxit dels últims 10 anys CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 16:43

La programació del cicle 'Temporada' del Vendrell segueix aquest cap de setmana amb la seva programació. Aquest dissabte, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), arriba 'Pegados, el musical', un dels musicals de més èxit dels últims 10 anys, produït per la productora àudiovisual i teatral El Terrat. L'espectacle es podrà veure, a les 20h, al TÀG.

'Pegados, el musical' és la història d'un noi i un noia que es coneixen en una discoteca i que per aquestes coses de la nit o del destí, acaben consumant l'acte sexual en un lavabo. La història podria acabar aquí, com acaben moltes històries nocturnes de joves, música i alcohol. Però aquest noi i aquesta noia es trobaran amb un problema amb el qual no comptaven: a causa d'una estranya, però explicable situació mèdica, ell no aconsegueix treure el seu “aparell sexual" de l'interior d'ella. Davant la impossibilitat de separar-se decideixen anar a un hospital. I aquí és on comença de veritat la història. El noi i la noia, que estaran literalment “pegados”, es veuran condemnats a entendre's i a conèixer-se durant aquesta llarga espera en un box d'urgències. Una espera que serà tibant, esbojarradament còmica i, per sobre de tot, musical.

Fa prop de 10 anys, a l’Almeria Teatre de Gràcia es va estrenar un petit musical, que amb el pas dels anys s'ha anat convertint en un fenomen arreu d'Espanya. 'Pegados', després d'aquesta estrena barcelonina, va fer el salt a Madrid i d’allà, al món.

Amb gairebé 800 representacions a l’esquena i amb més de deu produccions internacionals, a països com Mèxic, Argentina, Alemanya o Brasil, el musical va tornar a Barcelona a principis d'aquest 2021, amb una producció liderada per El Terrat, i que dissabte es podrà veure al TÀG.

Les entrades

Les entrades, a 17 euros o 13 euros (amb el descompte), es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: