Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TeclaSmit Teatre torna amb 'Transacció', de Sergi Xirinacs

Les representacions tindran lloc els propers divendres 8 i dissabte 9, a les 20.00h i diumenge 10, a les 18,30h a la Sala Trono de Tarragona

Les representacions tindran lloc els propers divendres 8 i dissabte 9, a les 20.00h i diumenge 10, a les 18,30h a la Sala Trono de Tarragona Les representacions tindran lloc els propers divendres 8 i dissabte 9, a les 20.00h i diumenge 10, a les 18,30h a la Sala Trono de Tarragona TECLASMIT TEATRE
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Octubre 2021 09:30

TeclaSmit Teatre torna aquesta tardor amb una nova obra de Sergi Xirinacs, 'Transacció', codirigida per ell mateix amb Cinta Ramon, que es representarà a la Sala Trono de Tarragona. A la relació d’intèrprets figuren Àngels Sabaté, Marta Vergés (dansa), Isabel Bítria i Sergi Xirinacs.

L'obra

En la sinopsi es planteja: "Quin preu té una filla? I una família? Tots tres… s’estimen". S’entenen força, personalment i en la tasca de l’editorial Prisma. Guanyen diners. Tot rutlla. Però la revisió d’un text original que els ha arribat (memòries, d’una tal Olga Boira, pseudònim) obre una porta inquietant, obscura, desconcertant; i ben segur una crisi entre els tres. Collons! Per què ara, després de quaranta anys?! Colpida pels fets que narra el text, la filla, ballarina, crea una emotiva seqüència de dansa, potser massa eloqüent."

Les representacions s’efectuaran els propers divendres 8 i dissabte 9, a les 20.00 hores, i diumenge 10, a les 18,30 a la Sala Trono (carrer d’Armanyà, 11).

Les entrades es poden adquirir a https://salatrono.koobin.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: