Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quan l'arbre sí ens deixa veure el bosc

Rozalén va presentar a la Tarraco Arena 'El árbol y el bosque', un disc que va ser gestat durant la pandèmia 

Rozalén, ahir dimarts, a l'escenari de la Tarraco Arena Rozalén, ahir dimarts, a l'escenari de la Tarraco Arena IMATGES: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Agost 2021 13:32

La cantautora Rozalén tornava aquest dimarts a Tarragona, després de l'aturada de la pandèmia. I ho feia amb la seva banda, capitanejada per Ismael Guijarro, el seu productor, l'artista va presentar les cançons del seu últim disc, 'El árbol y el bosque'. L'artista d'Albacete també va repassar alguns dels temes més destacats de la seva discografia, de la qual s'extreuen èxits com 'La puerta violeta' o 'El paso del tiempo'.

María Rozalén, acompanyada per la seva inseparable intèrpret de llenguatge de signes, Beatriz Romero, iniciava el concert a la Tarraco Arena amb 'Este tren', un dels temes més personals del nou disc. La cantautora d'Albacete ho va donar tot a l'escenari en una posada en escena conjunta amb les guitarres elèctriques, guitarra espanyola, piano i bateria. 

Rozalén grup BONA TAP 2021

Un dels moments més emotius de la nit va arribar amb 'Aves enjauladas', una cançó que fa una crida a la llibertat i que es va convertir en un himne en temps de pandèmia. La cantautora va aprofitar per posar en dubte el tòpic que deia que la pandèmia ens faria millors persones: "Us enrecordeu quan ens deien que sortiríem millors després de tot això?"... La també activista continuava amb 'La línea', un tema sobre la immigració.

La cantautora es va atrevir tant amb el ball com amb la poesia. En una nit com la d'ahir no hi faltarien cançons del nou treball com 'A tu vida', 'El dia que yo me muera', 'Loba', 'Y busqué' o 'Amiga', dedicada a la seva intèrpret de llenguatge de signes, Beatriz Romero.

Rozalén i Beatriz TAP 2021

Rozalén no podia marxar de Tarragona sense les cançons que han marcat la seva trajectòria com '80 veces', 'Vivir', 'Será mejor', 'Girasoles', 'Vuelves', 'La puerta violeta' o 'El paso del tiempo', amb les que va tancar gairebé dues hores de concert del Tarragona Music Festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: