Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls regalarà teatre i cinema per aquest Nadal i Reis

El dilluns 14 de desembre s'inicia la venda dels nous espectacles d'abonament per al 2021 i per cada abonament s'obsequiarà una entrada de cinema

'El mètode Grönholm', de Jordi Galceran, arribarà el 10 d'abril al Centre Cultural 'El mètode Grönholm', de Jordi Galceran, arribarà el 10 d'abril al Centre Cultural CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 10 Desembre 2020 08:04

El proper dilluns 14 de desembre, a les 10h, els Teatres de Valls posaran a la venda els títols d'abonament per als tres espectacles del Centre Cultural que es programaran a les 20h i que  formaran part de la programació del primer semestre del 2021: 'Una noche sin luna' (3 de febrer), 'Broadway a Capella (20 de març) i 'El mètode Grönholm' (10 d'abril). Com a principal novetat, enguany per cada abonament adquirit s'obsequiarà una entrada de JCA Cinemes de Valls.

El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha explicat que la campanya "Si la Cultura et toca, ara et toca a tu" arriba també a valls i ha animat a tothom a "regalar Cultura Segura per Nadal i Reis". Ayala s'ha mostrat satisfet per "la suma de complicitats" que els Teatres de Valls han fet amb JCA Cinemes. Els especatadors que hagin adquirir el seu abonament disposaran d'una entrada per als cinemes de Valls, que serà vàlida des del 15 de gener del 2021.

Per la se va banda, el representant de JCA Cinemes, Sergi Martínez,  ha recordat que "aquest 2020 hem estat gairebé sis mesos tancats". Per aquest motiu, ha agraït l'acció de la Xarxa de Cultura "que suposarà una injecció d'entrades que ajudarà a la gent de Valls a tornar a agafar l'hàbit de vindre al cinema". 

Els espectacles d'abonament

El primer dels espectacles inclòs en l'abonament serà 'Una noche sin luna' (3 de febrer), protagonitzat per Juan Diego Botto i basat en textos de Federico García Lorca, que s'estrena a Catalunya. 

El muntatge musical 'Broadway a Capella' (20 de març) és una producció de Daniel Anglès i on tretze cantants versionaran els grans temes de Broadway, fent màgia amb les seves veus damunt de l'escenari. En aquest espectacle podrem escoltar la veu d'Edgar Martínez, segell de territori creatiu.

I per acabar, arriba l'èxit més representat de Jordi Galceran, la comèdia 'El mètode Grönholm', protagonitzat per Enric Cambray, Marc Rodríguez, David Verdaguer i la vallenca Mar Ulldemolins. Un espectacle que presenta quatre candidats a ocupar un lloc d'alt executius en una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre's a les rocambolesques proves de selecció del mètode Grönholm.

El regidor de Cultura, Marc Ayala, i el representant de JCA Cinemes, Sergi Martínez, han presentat la promoció d'abonaments (J.Cartanyà): 

Marc Ayala i Sergi Martínez

Les entrades

Els nous abonaments es podran adquirir, a partir del dilluns 14, a les 10h, a través de la pàgina web www.valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal, que disposaran d'un horari especial. Del dilluns 14 de desembre al dimarts 5 de gener, de 12 a 14h i de 18 a 20h. El dilluns 14, la venda s'iniciarà a les 10h i els dies 24, 31 i 5, només estarà obert als matins.

Per una #CulturaSegura, els Teatres de Valls disposen de diverses mesures de protecció per tal de garantir un desenvolupament segur de l'activitat teatral, tant per als espectadors com per al personal, artisets i companyies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: