Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'organització suspèn el concert del Pot Petit a Lo Submarino Summer Fest

La decisió s'ha près després de conèixer les noves mesures per frenar la propagació de la Covid-19 / Sopa de Cabra i Doctor Prats ja havien suspès abans els seus concerts

Imatge promocional del Pot Petit, l'últim dels tres grups que ha caigut del cartell del festival Imatge promocional del Pot Petit, l'últim dels tres grups que ha caigut del cartell del festival CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Juliol 2020 00:16

Algú diria que Lo Submarino Summer Fest de Reus ha acabat "com el rosari de l'aurora". Abans de començar, el festival anunciava que el concert de Sopa de Cabra de dissabte es cancel·lava per "motiu aliens a l'organtizació". L'únic cap de cartell que ha pogut actuar al festival, Manel, ho feia dijous enmig d'un ambient polèmic a les xarxes socials, on es debatia sobre la poca distància de seguretat que hi havia entre les cadires. L'endemà divendres, a les portes de la segona actuació, Doctor Prats fa saber a l'organització que també cancel·la el seu concert perquè "un membre del grup s'ha posat en quarantena a l'estar en contacte amb un afectat per la Covid-19".

I l'últim capítol d'aquest serial per oblidar s'ha sabut a última hora del divendres quan la pròpia organització anunciava la suspensió del concert familiar del Pot Petit previst per diumenge a la tarda al Parc de Sant Jordi. El certamen ha pres aquesta decisió "després de conèixer les darreres mesures anunciades per la Generalitat aquest divendres per frenar la propagació de la Covid-19 i que a partir de dissabte s’aplicaran arreu de Catalunya, dificultant la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments", segons expliquen en un comunicat.

Tot i que la voluntat de l’organització ha estat poder mantenir el cicle de concerts mentre es poguessin garantir les mesures sanitàries, que, segons l'organització, "s'han aplicat des del primer moment", les darreres decisions adoptades pel Procicat "impliquen que s’hagi pres aquesta determinació sota els criteris de prudència i precaució", assenyalen.

El concert del Pol Petit, i últim del certamen, queda ajornat i se celebrarà en una nova data que es donarà a conèixer més endavant. Les persones que han comprat les entrades rebran la devolució properament al seu compte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: