Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajorna el concert de Martirio a l'Auditori Josep Carreras

L'actuació prevista per dissabte se suspèn de mutu acord com a mesura preventiva davant del coronavirus i es reprogramarà en una altra data

Martirio i Chano Domínguez Martirio i Chano Domínguez CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Març 2020 13:17

El concert de la reconeguda Martirio, juntament amb Chano Domínguez, previst el proper dissabte 14 de març a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, s'ha suspès de mutu acord com a mesura preventiva davant del coronavirus, segons han confirmat fonts de l'Auditori. L'espectacle 'Bola de Nieve' es reprogramarà en una altra data.

Després de gairebé 15 anys sense gravar nou material, Martirio i Chano s'han ajuntat per recordar al gran pianista i intèrpret cubà Ignacio Villa 'Bola de Nieve'. Icona als països de parla hispana, Bola era un talentós pianista i extraordinari intèrpret que cantava als assumptes de l'amor i de l'humor. Tendresa, passió, desencants amorosos però també molt d'humor, és el que ofereixen en aquest nou espectacle.

Les persones que hagin comprat l'entrada la podran reutilitzar en la propera data o bé demanar més informació a www.auditorijosepcarreras.cat. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: