Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’històric grup de heavy metal Obús aterra a la sala Zero de Tarragona

Serà aquest dissabte, 7 de març, a les 22 h, quan presentaran la seva gira ‘Con un par’

Imatge del grup Obús durant un concert Imatge del grup Obús durant un concert WIKIPÈDIA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Març 2020 13:47

‘Con un par!’ és la nova gira de l’històric grup de heavy metal espanyol Obús, amb gairebé 40 anys de trajectòria, que presentaran, aquest dissabte 7 de març, a la sala Zero de Tarragona, a partir de les 22h.

Obús va destacar durant la seva creació (1981) per la posada en escena, amb un muntatge d’espectacles pels concerts en directe que s’apropava al nivell dels grans grups de heavy metal internacional. Durant tota la seva història, han reivindicat constantment i orgullosos la seva condició de grup de heavy metal, un estil que conserven fins l’actualitat, després de gairebé 40 anys de trajectòria, tot i que amb anades i tornades.

Amb el seu disc ‘Poderoso como el trueno’ (1982), però sobretot amb l’àlbum ‘El que más’ es van posicionar com un dels grups de heavy metal més consagrats del panorama espanyol. Tot i això, el grup va passar per una època d’alts i baixos fins el seu àlbum ‘Otra vez en ruta’, motiu pel qual el grup va deixar l’activitat temporalment, encara que més tard, el 1996, van reagrupar-se oficialment, tot i que no amb tots els integrants de la primera època.

Aquest dissabte, 7 de març, es podrà veure Obús en acció, a la sala Zero. Les entrades es poden adquirir a través del web de la sala Zero, per un preu de 20 euros, o bé a la taquilla, per 25 euros. Les portes s’obriran a les 22h i el concert donarà a inici a partir de les 22:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: