Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tribut a Mecano, al Teatre Fortuny

El concert tindrà lloc aquest dissabte, 15 de febrer, a les 21h

Imatge d'arxiu de l’actriu i cantant Robin Torres durant el concert 'Hijo de la Luna: Homenatge a Mecano' del festival de Cambrils del 2018 Imatge d'arxiu de l’actriu i cantant Robin Torres durant el concert 'Hijo de la Luna: Homenatge a Mecano' del festival de Cambrils del 2018 M.ÀNGELS BLADÉ / ARXIU
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 08:57

Quan es compleixen 30 anys de la dissolució definitiva de Mecano, el grup més universal del pop espanyol, torna als escenaris de Reus en un concert tribut imprescindible. El Tribut a Mecano arriba aquest dissabte, 15 de febrer, a les 21:00h, al Teatre Fortuny.

Un viatge nostàlgic a través dels innombrables èxits del trio màgic, els ritmes enganxosos i originals lletres van marcar la vida de generacions de joves en els anys 80 i 90. Des dels seus temes lleugers i naïf com 'Hawaii-Bombay' o 'En tu fiesta me colé', passant per malsons irreals com 'Aire' fins a la romàntica 'La fuerza del destino', la tràgica 'Cruz de navaja's o l'èpica 'Héroes de la Antártida'. I per descomptat els èxits de 'Aidala', per a molts el seu àlbum més perfecte, que va arrasar amb més d'1 milió de còpies a Espanya i una gira internacional que va omplir estadis i places plenes amb temes clàssics com 'Hijo de la Lluna', 'Una rosa es una rosa' o 'El 7 de septiembre'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: