Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert-espectacle d'Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project al Teatre Fortuny

El concert de cloenda del 3r Cicle Vermusic tindrà lloc el dissabte 16 de novembre, a les 21h, i destinarà bona part de la recaptació a la Lliga Contra el Càncer

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project faran un tribut a la cançó francesa Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project faran un tribut a la cançó francesa BATALL.COM
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Novembre 2019 16:37

El teló del Teatre Fortuny de Reus tornarà a aixecar-se per la música aquest dissabte dia 16 de novembre. Ho farà per un concert extraordinari, inclòs a la programació del cicle Vermusic 2019, que anirà a càrrec d'Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project. El concert començarà a les 21:00 h i portaran a escena 'La Tendresse', un tribut a la cançó francesa i a la força de la música que encomana l’amor. Sonaran peces de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, entre d’altres.

En total són catorze els músics que pujaran dalt de l’escenari i que formen part de la BigBand Project, que juntament amb un director arranjador i una intèrpret, uniran la música de les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes.

Anna Roig s’ha mostrat molt satisfeta de poder actuar de nou al Teatre Fortuny on va tocar ja 8 anys en un concert doble amb la seva banda L’ombre de ton chien. Ara torna a Reus en una gira amb el projecte ‘La tendresse’ que l’ha portat fins ara a deu ciutats del país. “Hem seleccionat molt acuradament els espais on oferir aquest concert i és un goig poder-ho fer a Reus i a l’emblemàtic Teatre Fortuny i a més en un concert que té una part solidària”, ha explicat Roig, que també ha afegit que sempre ha estat molt lligat a la cançó francesa –de fet la seva manera és francesa- i que al final ha pogut posar damunt d’un escenari algunes de les cançons que “m’han acompanyat durant tota la vida”.

Per la seva part, Daniel Recasens ha afegit la satisfacció per col·la borar amb el Vermusic i de tenir una artista com aquesta a la ciutat. Per últim, des de Vermut Miró i la Lliga Contra el Càncer s’ha fet una crida a assistir al concert i a omplir el Fortuny per una causa solidària. En concret, es destinarà bona part de la recaptació a diversos projectes d’investigació sobre el càncer que s’estan portant a terme a l’Hospital Sant Joan de Reus.

El concert durarà 90 minuts sense entreacte. El preu de les entrades serà de 20€ o 18€ i es poden adquirir a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: