Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Reig, amb Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, en concert a l'Auditori Pau Casals

El bateria d'Els Pets presenta aquest dissabte el seu primer disc en solitari, 'La Culpa', en una actuació que comptarà amb la col·laboració inèdita dels dos membres de Lax'n'Busto

Joan Reig -a l'esquerra- amb el grup que l'acompanyarà aquest dissabte Joan Reig -a l'esquerra- amb el grup que l'acompanyarà aquest dissabte CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 17:17

L'Auditori Pau Casals (Sant Salvador, El Vendrell) acull aquest dissabte 9 de novembre un dels plats forts de la programació del 'Temporada de tardor' del Vendrell. Joan Reig presenta el seu primer disc en solitari després de més de 35 anys pujant als escenaris. L'aturada que van fer Els Pets fa uns anys va permetre al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de petit format, un repertori més personal i íntim.

Ara recull en un disc -'La Culpa'- sis cançons que són un resum d'allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d'altres d'Els Pets readaptades i també versions d'artistes que l'han marcat com a músic i persona.

El concert, però, té un caràcter especial, ja que actua acompanyat de dos músics vendrellencs molt coneguts: Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, membres de Lax'n'Busto.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir per 13 euros (10 euros amb descompte) a www.temporada.cat, així com a la Regidoria de Cultura, de 9 a 14h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: