Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ajornen les representacions de les obres 'Jerusalem' i 'Rhumans' als Teatres de Tarragona

Les obres, previstes per a aquest cap de setmana, s’han ajornat de mutu acord amb les companyies a causa de la convocatòria de vaga

La representació de 'Jerusalem', prevista inicialment per a aquest divendres, tindrà lloc el divendres 13 de març de 2020, a les 21 h La representació de 'Jerusalem', prevista inicialment per a aquest divendres, tindrà lloc el divendres 13 de març de 2020, a les 21 h CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Octubre 2019 13:11

Davant de la incertesa per poder assegurar les representacions a causa de la convocatòria de vaga per a aquest divendres i la situació política d'aquests dies, l'Ajuntament de Tarragona i les companyies responsables han acordat ajornar les representacions de 'Jerusalem' i 'Rhumans', que havien de tenir lloc aquest cap de setmana, en l'inici de la temporada dels Teatres de Tarragona.

La representació de 'Jerusalem', prevista inicialment per a aquest divendres, tindrà lloc el divendres 13 de març de 2020, a les 21 h. Cal recordar que aquesta és una de les quatre obres d'aquesta temporada que compta amb suports perquè puguin ser gaudides plenament per les persones amb discapacitats sensorials.

La representació de 'Rhumans', prevista inicialment per a aquest diumenge, tindrà lloc el diumenge 17 de novembre de 2019, a les 18 h.

                                                                                 Escena de 'Rhumans':

 Rhumans

Les entrades ja adquirides per a ambdues representacions seran vàlides per a les noves dates. Les persones que vulguin retornar les localitats poden adreçar-se a les taquilles del Teatre Tarragona en l'horari habitual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: