Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La comèdia 'N'hi ha que neixen estrellats', protagonitzada per Joan Pera, s'ajorna fins el 18 de novembre

L'espectacle, que s'havia de representar aquest diumenge 15 de setembre al Teatre Tarragona, s'ajorna a causa de les obres

Joan Pera protagonitza 'N'hi ha que neixen estrellats', una comèdia que ret un homenatge a l'humor britànic Joan Pera protagonitza 'N'hi ha que neixen estrellats', una comèdia que ret un homenatge a l'humor britànic CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Setembre 2019 11:27

L'espectacle 'N'hi ha que neixen estrellats', programat a la temporada anterior als Teatres Tarragona i ajornat a causa de les obres a l'equipament, es representarà finalment el dilluns 18 de novembre, a les 21h, per decisió de la companyia promotora.

L'obra és una comèdia protagonitzada per Joan Pera en què el popular actor homenatja l'humor britànitc, que ha donat personatges tant populars com Mr. Bean o Frank Spencer, de la sèrie d'humor que dona nom a l'espectacle.

Les entrades per a la representació prevista tenen validesa per a la nova data. Aquells espectadors que vulguin retornar les seves localitats poden realitzar la gestió a les taquilles del Teatre Tarragona en l'horari habitual, les persones que hagin comprat les localtats presencialment, i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , les persones que hagin fet la compra telemàticament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: