Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salomó acomiada l'estiu amb tres concerts de Jazz, Blues i Gospel

Clàssics de Frank Sinatra, Aretha Franklin, Bebo Valdés o Miles Davis sonaran el proper dissabte 14 de setembre, a la plaça de l'Església

El II Festival de Jazz de Salomó se celebrarà el proper dissabte 14 de setembre El II Festival de Jazz de Salomó se celebrarà el proper dissabte 14 de setembre CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 12 Setembre 2019 20:45

Salomó dirà adéu a l'estiu amb un cap de setmana farcit d'esdeveniments culturals gratuïts per a tots els públics, entre els que destaca la celebració del II Festival de Jazz.

Les cançons més mítiques de Frank Sinatra, Aretha Franklin, Bebo Valdés o Miles Davis sonaran el proper dissabte 14 de setembre a l'escenari de la plaça de l'Església de Salomó, de la mà de músics professionals i artistes convidats d'arreu de Catalunya. S'oferiran un total de tres concerts gratuïts, de Gospel, Jazz i Blues durant la tarda i la nit. "Seran sobretot cançons dels anys 50 i 60 que la gent reconeixerà de les pel·lícules musicals o de les bandes sonores", explica David Rovira, un dels organitzadors del II Festival de Jazz de Salomó.

"Que la música negra es conegui més i tothom la gaudeixi"

El primer dels concerts arrencarà a les 18:00h de la mà de la coral de Barcelona La Sedeta Gospel Singers. En acabar, prendran el relleu els músics i les cantants del primer concert de Jazz i Jam' Sesions. "A la pista de ball hi són convidats tots els balladors de Swing Dance que ho desitgin", assegura l'organitzador, qui apunta que la intenció del festival és "que la música negra es conegui més i que tothom la gaudeixi".

 

Festival Jazz Salomó 03

Finalment, a les 21:30h. s'oferirà un sopar popular amb fideuà per a tot aquell que vulgui, a un preu de 15 euros el menú complet. La música tornarà a aquest icònic punt de la localitat a les 23:00h amb el segon concert de Jazz que oferiran 11 músics i cantants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: