Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La temporada de l’Auditori Josep Carreras arrencarà amb el concert 'Papà Mozart'

El concert fora d'abonament, que tindrà lloc el 13 de setembre, està protagonitzat per Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès

'Papà Mozart' es presentarà el proper 13 de setembre a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca 'Papà Mozart' es presentarà el proper 13 de setembre a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca TURISME VILAFRANCA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Agost 2019 21:29

La temporada de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca arrencarà amb força el proper divendres 13 de setembre, a les 21h, amb el concert 'Papà Mozart', que protagonitzarà Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Aquest impressionant concert que encetarà la temporada de tardor de l’AJC, repassarà obres cèlebres de W.A Mozart com ara l’Obertura de Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, la Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), la Simfonia Concertant, la Sonata alla turca, la Simfonia núm. 41 “Júpiter”, entre d’altres.

Joan i Roger Pera reviuen Wolfang Amadeus i Leopold Mozart

En aquest concert, els actors Joan i Roger Pera, pare i fill, es posaran en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfang Amadeus Mozart, també pare i fill, per a reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial a través d’un text perfilat amb mà de mestre pel dramaturg català Sergi Belbel. El concert, que està fora d’abonament, compta també amb la direcció escènica de Miquel Gorriz i la direcció musical de Rubén Gimeno.

A més d’aquest concert, l’Auditori Josep Carreras n’acollirà dos més durant el setembre. El concert que tindrà lloc amb la col·laboració de l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana i protagonitzarà el pianista cubà Cecilio Tieles el proper 20 de setembre, i el concert amb peces de Schumann i Txaikovski que ens portarà l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i la pianista Judith Jáuregui, el divendres 27 de setembre.

Com cada temporada, les entrades es podran adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: