Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Internacional de Música d’Altafulla dedica un concert als grans romàntics

L'Ensemble Goffriller protagonitzarà el concert d'aquest dimecres 21 d'agost, a la plaça de l'Eslésia, amb obres de Schumann i Dvoràk

L'Ensemble Goffriller L'Ensemble Goffriller LUBIANA TURISM
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Agost 2019 18:40

El 32è Festival Internacional de Música d'Altafulla presenta aquest dimecres 21 d'agost un concert dedicat als 'Grans Romàntics'. L'Ensemble Goffriller serà la protagonista del festival, amb la interpretació d'obres de Schumann i Dvoràk. El concert tindrà lloc a les 22h, a l'escenari de la plaça de l'Església.

En la primera part del concert, la formació interpretarà el 'Quintetto in mi bemolle maggiore per piano forte e archi, op. 44' de Robert Shumann.

A la segona part del recital, serà el torn del 'Quintetto per pianoforte n. 2 in la maggiore, op. 81', d'Antonin Dvoràk.

L'Ensemble Goffriller

Ensemble Goffriller, fundada per Epifanio Comis, és una formació instrumental realitzada per músics, professors del Conservatori “Vincenzo Bellini” de Catània. L’Ensemble combina l’art del cant, típic d’instruments de corda, amb el so del piano, apuntant a aques-ta unió perfecta que revela les característiques particulars de les formacions de cambra típiques d’aquest gènere.

L’Ensemble neix del fructífer intercanvi d’experiències artístiques entre músics de reconegut valor, for-mats en les acadèmies de més alt nivell d’Itàlia (Accademia Chigiana di Siena i Accademia Walter Stauffer de Cremona) i amb una activitat de màxim prestigi tant en grups simfònics com a els de cam-bra. A més són nombroses les col· laboracions amb artistes de concert de fama internacional, des del trio fins el quartet de cordes, des del quintet amb piano fins a la sextet de cordes.

Guanyadors de competicions nacionals i internacionals, fins i tot com a solistes, els membres del con-junt L’Ensemble, compten amb una relació intensa i característica amb alguns compositors vius, les obres representen una oportunitat contínua per aprofundir i afinar la seva concepció poètic-interpretativa.

L'últim concert

El proper 27 d’agost, ‘Carvaggio Piano Quartet’ serà l'encarregat de tancar el festival d'enguany.

Les entrades dels concerts es poden adquirir a través del web municipal, als dispositius Infotactile de la plaça dels Vents i la plaça del Pou o bé a l’Oficina de Turisme d’Altafulla. El preu de cada concert és de 15 euros, tot i que també s’ofereix un pack de quatre concerts per 49 euros o bé un abonament per tot el festival, a un preu de 65 euros.

Tots els concerts començaran sempre a partir de les 22 h, al que és un dels entorns més emblemàtics de la Vila Closa d’Altafulla: la plaça de l’Església.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: