Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Vila-seca inicia el cicle d'estiu 'Accions en poesia'

El primer espectacle poètic i musical 'Brossa enrabiat', que tindrà lloc el dijous 27 de juny al jardí de la biblioteca, vol retret homenatge a Joan Brossa

L’autor i crític Lluís Anton Baulenas presentarà dijous 'Borssa enrabiat', un espectacle poètic i musical a partir d’una selecció de poemes de l'Antologia de poemes de revolta' (1943-1978) interpretats per les actrius Gemma Deusedas i Mònica Van Campen L’autor i crític Lluís Anton Baulenas presentarà dijous 'Borssa enrabiat', un espectacle poètic i musical a partir d’una selecció de poemes de l'Antologia de poemes de revolta' (1943-1978) interpretats per les actrius Gemma Deusedas i Mònica Van Campen ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juny 2019 08:30

El proper dijous, 27 de juny, a les 22.00 h i al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, es donarà inici a una nova edició del cicle 'Accions en poesia', una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca.

El primer recital vol retre homenatge al poeta Joan Brossa (1919-1998) de qui es celebra enguany el centenari del seu naixement. L’autor i crític Lluís Anton Baulenas presenta 'Borssa enrabiat', un espectacle poètic i musical a partir d’una selecció de poemes de l’obra 'Antologia de poemes de revolta' (1943-1978) interpretats per les actrius Gemma Deusedas i Mònica Van Campen amb la música de l’Oriol Tramvia.

Organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre tres espectacles més de poesia i música. El següent tindrà lloc el dijous 18 de juliol. a les 22.30 h, amb 'Versos del flamenco', a càrrec Lidia Mora, cantaora autodidacta, acompanyada a la guitarra per Victor Rosell “Ruselito”, els quals interpretaran versos de la tradició popular flamenca. Es tracta de dos joves talents sorgits del Taller de musics dins el projecte Cabal Musical d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic.

El dijous 8 d'agost a les 22.30 h, el cicle continuarà amb la companyia La Tramoia de Vila-seca presenta un espectacle inspirat en l’obra 'Jo us salvaré a tots' de l’autora francesa Émilie Frèche. A partir dels textos d’un diari entre una mare i una filla planteja la radicalització dels joves arran del conflicte islamista.

Per finalitzar, el dijous 5 de setembre, a partir de les 20.30 h, tancarà el cicle un espectacle de versos del vi a dues veus i piano, amb Albert Benzekry i Esteve Plantada. Es tracta d’una selecció de textos clàssics i moderns, amb alguns comentaris intercalats sobre els poemes, els autors i el vi. A partir de versos de Josep Pla, Josep Carner, Josep M. de Sagarra, Marcial, Abu-Nuwàs, Ibn Al-Zaqqaq, Charles Baudelaire, Marià Manent, Joan Vinyoli, Narcís Comadira, Francesc Parcerisas o Vicent Andrés Estellés, entre d’altres. Durant l’espectacle també tindrà lloc una degustació de vi de la DO Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: